Sign Up Starting Sharing Your Information.
Selamat Datang Ke CariMember.com - Social Network dan Ping Aggregator Website

Di ruangan ini kami menyediakan Ping Aggregator untuk anda mengkongsikan artikel disini.Anda boleh menggunakan akaun facebook atau membuat pendaftaran yang baru untuk login disini.

---------------------------------------------------------------------

Syarat Penggunaan Ping di sini.

Tidak memasukkan link yang berunsurkan Gambar lucah , Perjudian, Link mengandungi script iklan.Harap anda dapat memberi kerjasama untuk kemudahan rakan yang lain.

Register And Submit Your Link

Dapatkan berita-berita terkini di FanPage Kami @ Carimember Di Facebook

Pelik! Kapal Terbang Ini Tanpa Tingkap Yang Pertama di ...
Salah satu syarikat pesawat terbang di United Kingdom bakal membuat karbin kapal terbang baru. Centre for Process Innovation (CPI) dikhabarkan sedang merancang pesawat tanpa tingkap pertama di dunia.
by at October 31, 2014 in News hits:5 - Liked: 0 - Comment: 0
foto yang sebabkan Rita Rudaini dan Remy Ishak digosip
Hanya kerana sekeping gambar Rita Rudaini bersama anak saudara Remy Ishak dimuatnaik ke akaun Instagram pelakon lelaki itu, ada pula timbul khabar angin yang mengatakan pasangan itu sudah mula bercint
by at October 31, 2014 in Gossip hits:16 - Liked: 0 - Comment: 0
Luahan Hati Tauke Jambu 10 Tahun Tak Jumpa Anak-Anak
Tauke dari Kumpulan Jambu sering dikaitkan dengan ramai wanita cantik dan tidak kurang juga yang memanggil dirinya sebagai playboy kerana sering bertukar teman wanita.
by at October 31, 2014 in Serious hits:11 - Liked: 0 - Comment: 0
Zizan Razak Bakal Beli Rumah Mewah RM1 Juta?
Ceritanya begini, semalam kami menerima screenshot perbualan WhatsApp Voicemail berserta status yang dikatakan milik seorang agen hartanah. Status tersebut mendakwa bahawa agen berkenaan sedang dalam
by at October 31, 2014 in Gossip hits:6 - Liked: 0 - Comment: 0
HUBUNGI PENGEDAR EMAS
Hubungi pengedar emas public gold untuk bimbingan belajar pelaburan emas dan perak fizikal cara mudah membeli emas online atau teknik melabur emas dan perak
by at October 31, 2014 in Personals hits:7 - Liked: 0 - Comment: 0
Kenali Personaliti Melalui Kuku Dijari
Mari kita lihat bentuk kuku yang mungkin sedikit sebanyak mencerminkan personaliti seseorang.                       1 - KUKU YANG BAIK, RAPI DAN INDAHMenunjukkan watak orang yang halus peras
by at October 31, 2014 in Alerts hits:12 - Liked: 0 - Comment: 0
NURUL WAHAB KECIL HATI KANDUNGANNYA DI TEGUR
Penyanyi Nurul Wahab memberitahu perasaannya mudah tergores dan emosi terganggu sejak hamil anak kedua hasil perkahwinannya bersama Eric Daniel Depp, 49.Nurul atau nama sebenarnya, Noorul Huda Abdul Wa
by at October 31, 2014 in Gossip hits:7 - Liked: 0 - Comment: 0
PUNCA JOHAN TIDAK SERTAI MAHARAJA LAWAK MEGA 2014
Umum mengetahui Johan tidak menyertai Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM2014) tetapi pasangannya dari kumpulan Jozan, Zizan, bakal bersama Yus dan Tauke membentuk sebuah pasukan baru menggunakan nama
by at October 31, 2014 in Gossip hits:5 - Liked: 0 - Comment: 0
Lelaki Tua Ini Meninggal Saat Sujud Dhuha DiHadapan Ra...
Seorang lelaki berumur, dilaporkan meninggal dunia, saat sedang sujud di Masjid Haram, Kota Mekah, Arab Saudi, Isnin (27/10/2014) kira-kira pukul 09.30 waktu Saudi Arabia.
by at October 31, 2014 in Information hits:10 - Liked: 0 - Comment: 0
Lelaki Ini Dirompak Dan Ditikam Di Pipi
Kes rompakan ini berlaku di Jalan Muara Tuang, Kuching, Sarawak pada Selasa lepas melibatkan mangsa seorang lelaki dan tiga orang suspek.
by at October 31, 2014 in News hits:6 - Liked: 0 - Comment: 0
Brader Ni Terkejut Kena 'Tazkirah' Dengan Cina !
Kita biasa mendengar ceramah agama dan tazkirah.Tak kira lah di masjid surau ataupun di media elektronik sekalipun kan.Tapi ada seorang hamba Allah ini ingin berkongsi kisahnya yang menarik.Brader ni k
by at October 31, 2014 in Serious hits:9 - Liked: 0 - Comment: 0
Menarik Foto Lawak Giler -334 ~ Gaban Comel
Salam semua pembaca blog gaban comel kali ini admin nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar i
by at October 31, 2014 in Just for Fun hits:12 - Liked: 0 - Comment: 0
Mempersonakan! Pertandingan Perang Bunga Menghiasi Hala...
Setiap musim bunga tiba di Sepanyol ada pemandangan yang cantik di bandar Cordoba. Di sana rumah-rumah dihiasi dengan berbagai macam bunga indah. Rupanya itu adalah sebuah festival "Fiesta of the
by at October 31, 2014 in Photo hits:10 - Liked: 0 - Comment: 0
Episod Akhir Drama Selamat Pengantin Madu Tv3
Assalammualaikum..Akhirnya tamat sudah drama ni..mesti ramai tak suka n menyampah dgn watak Masmira tuh kan. Last2 kena cerai gak hahaha bagus2. Mula2 rasa yang Zul tu akan rujuk balik dgn Mas tu, tam
by at October 30, 2014 in Alerts hits:41 - Liked: 0 - Comment: 0
Pelik! Wanita Bernama Michelle Menghasilkan Mentega Dar...
Ada-ada saja yang perkara pelik dilakukan seorang wanita ini dalam berkreasi. Wanita bernama Michelle ini membuat mentega dari bahan yang unik, yakni Air Susu Ibu miliknya sendiri. Seperti disiarka
by at October 30, 2014 in News hits:9 - Liked: 0 - Comment: 0
Menakjubkan! Hotel Unik Punyai 6668 Bilik Diperbuat Dar...
Lego merupakan permainan kanak-kanak yang sangat terkenal di Amerika. Namun, sangat berbeza dengan di China. Di China lego dijadikan bangunan hotel bertaraf yang mewah dan megah. Bangunan hotel unik i
by at October 30, 2014 in News hits:10 - Liked: 0 - Comment: 0
Menarik Foto Lawak Giler -612
Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gamb
by at October 30, 2014 in Just for Fun hits:10 - Liked: 0 - Comment: 0
Operasi Besar-Besaran JPJ Dan Polis Mulai 1 Nov Ini
Ketua Polis Negara mengumumkan akan mengadakan sekatan jalanraya di seluruh negara mulai malam ini . Bagi menahan pemandu yang mempunyai saman lampu dan waran tangkap . Pihak JPJ pula akan membuat ope
by at October 30, 2014 in Alerts hits:16 - Liked: 0 - Comment: 0
Penyakit Misteri 'Trimethylaminu ria' ,Badan Wanita Ini ...
 Kebanyakan orang  menganggap bahawa bau badan yang hanyir dan berbau seperti telur busuk hanya dijumpai di filem-filem. Tapi ternyata bau badan seperti telur busuk ini terjadi di dunia nyata. Perkara
by at October 30, 2014 in News hits:4 - Liked: 0 - Comment: 0
Menarik Foto Lawak Giler -611
Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gamb
by at October 30, 2014 in Just for Fun hits:5 - Liked: 0 - Comment: 0